Garn

Det er ikke kun mormor der strikker...

 

At strikke har tidligere været forbundet med noget mormor gjorde, men de seneste 10 år er det blevet mere og mere populært at strikke selv - og det kan vi godt forstå. Det er, udover det at man skaber noget smukt og anvendeligt, også helt terapeutisk at sidde med sit strikketøj. Man kan tænke lidt over dagen hvis man bruger det som et stille pusterum, eller man kan sludre med veninder over en kop the, og er man rigtig rutineret kan man endda se tv mens man strikker. Men glæden ved at skabe noget er nok den største, det giver faktisk os mennesker en stor tilfredshedfølelse at skabe noget man kan se og røre ved, og når man strikker ser man en fremgang maske for maske - instant satisfaction.

 

Et skønt sted at starte med at strikke er gaver til de små, nuttede små uld-futter til den nyfødte, en lille cardigan eller hue er fantastiske gaver, og så kan man helt selv sætte sit præg på huen eller sokkerne i form af farver mønstre osv.

 

Vi fører også økologisk garn, perfekt til babytøj, når du vil give dit barn eller barnebarn den bedste start på livet med sundt tøj og tæpper.

 

Hos Walenthin har vi et kæmpe udvalg af garn fra de største leverandører som:

 

Onion

Lana grossa

Wilferts

Cewec

Istex

Sandness

DMC

 

Vi er den eneste garnforretning i Allerød, og vi holder jævnligt strikkeaftener hvor du kan komme og hygge, strikke og blive inspireret. Vi hjælper dig også gerne i gang, eller videre hvis du er kommet til udfordringer i dit strikketøj

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Walenthin stof & garn - Stationspassagen 6G - 3450 Allerød - tlf. 4817 4720 - email: linda@walenthin.dk