Stof

Sy dine drømme...

 

Mange tænker at det er svært og uoverskueligt at skulle sy selv, men faktisk er det ikke så svært. Man kan udleve sin kreativitet og skabe noget unikt når man vælger selv at sy. Man kan altis starte i det små og sy et pudebetræk, når så man føler sig tryk med sin symaskine kan man kaste sig ud i størrer projekter. Hos Walenthin sætter vi den personlige betjening i højsædet og derfor får du altid professionel og faglig betjening når du handler hos os. Vi er selv sy- og strikke entusiaster og du er altid velkommen til at komme ned og blive inspireret, spørge om hjælp og få gode råd.

 

Når først man har kastet sig ud i at sy er det svært at lade være, der er en vis tilfredsstillelse i at have kreeret noget selv, og syr man gaver og opmærksomheder vil man opdage at modtageren ofte værdsætter det arbejde man har lagt i gaven, lagt mere end først forventet.

 

Du kan selv sy alt fra puder, sengetøj, duge til større projekter som kjoler, bukser og børnetøj, måske endda din datters eller barnebarns konfirmationskjole - eller en dåbskjole som kan følge familien i flere generationer.

 

Vi har masser af mønstre fra de førende mærker som bl.a. Onion, Burda og Mini Krea of metervarer fra alle de store textil producenter som f.eks.:

 

Liberty

Hertz

Rowan

Amy Butler

Au Maison

Alexander henry

Hilco

Kaffe Fassett

Art gallery

Carla du Nord

Armani

Tiger of Sweden

Prada

 

Kom ned og bliv inspireret - vi er altid klar til at hjælpe og guide.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Walenthin stof & garn - Stationspassagen 6G - 3450 Allerød - tlf. 4817 4720 - email: linda@walenthin.dk